DEVETOGODIŠNJU DEVOJČICU U BORU UDARIO AUTOMOBIL, VOZAČ POBEGAO SA LICA MESTA

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Mar.2024, 17:02

DEVETOGODIŠNJU DEVOJČICU U BORU UDARIO AUTOMOBIL, VOZAČ POBEGAO SA LICA MESTA

Bor, 21. mart – U jutarnjim časovima danas, u Šistekovoj ulici u Boru, došlo je do saobraćajne nezgode s u kojoj je devetogodišnja devojčica povređena kada ju je udario automobil, saznaje IST Media. Vozač je napustio mesto nesreće, dok policija intenzivno traga za njim.
Prema izjavama svedoka, nakon što je automobil udario devojčicu dok je prelazila ulicu, vozač je nastavio vožnju ne obazirući se na povređenu devojčicu. Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim časovima dok je devojčica išla u školu. Iako je uspela da ustane nakon udarca, osetila je bolove i otišla je u školu gde je tražila pomoć.
Devojčica je zatim prevezena u Dom zdravlja, a potom u Opštu bolnicu, gde su zdravstveni radnici potvrdili...
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Bor: PREKRŠAJNA PRIJAVA PROTIV DEVETNAESTOGODIŠNJE DEVOJKE ZBOG SAOBRAĆAJNOG INCIDENTA U ŠISTEKOVOJ ULICI

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Mar.2024

Bor, 21. mart – Borska policija otrkila je identitet i podnela prekršajnu prijavu protiv devetnaestogodišnje devojke, koja je danas tokom prepodneva u Šistekovoj ulici automobilom zakačila devetogodišnju devojčicu, a potom se bez stajanja i pružanja pomoći odvezla sa lica mesta, saznaje IST...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.