Čačak: Venčanje i svadba i po snežnoj vejavici

Izvor: S media, 11.Feb.2012, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Venčanje i svadba i po snežnoj vejavici

Vanredna situacije, ledeni dan i sneg od pola metra i vejavica nisu bili prepreka da danas dvoje mladih Čačana, Milena Nikolić i Mišo Vučković, svoju vezu krunišu brakom.

Bor: Evakuisani putnici iz zavejanog autobusa

Priboj: U toku spasavanje dve trudnice iz zavejanih kuća

Kragujevac: Najveći problem neprohodni putevi

Oni su se u prisustvu oko 200 svatova venčali u Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << grada, a potom po snežnoj vejavici, uz trubače, na ulici poveli kolo i na kratko prekinuli saobraćaj, ali se niko zbog toga nije ljutio.

"Eto, kada je prava ljubav u pitanju, ni ovakvo vreme ne može joj ništa", rekla je dopisniku Tanjuga razdragana mlada, pre nego se vesela svatovska kolona automobilima uputila u obližnju Trnavu, gde se u jednom restoranu na slavlju okupilo oko 400 zvanica.

(Tanjug)

Foto: Arhiv

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.