Braća uhapšena zbog krađe bakarne žice

Izvor: Bor030.net, 18.Feb.2021, 21:03

Braća uhapšena zbog krađe bakarne žice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su S. C. (1984) iz Bora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. On se sumnjiči da je u proteklih mesec dana sa svojim bratom A. C. (1982), koji je juče uhapšen, iz magacina i kruga jedne fabrike ukrao koturove sa bakarnom žicom težine […] The post Braća uhapšena zbog krađe bakarne žice appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog teške krađe uhapšena još dva lica u Boru

Izvor: Danas, 18.Feb.2021

Nakon jučerašnjeg hapšenja A.C. (1982) danas su pripadnici MUP u Boru  uhapsili I  S. C. (1984) takođe iz Bora,  koji se sumnjiči da je u proteklih mesec dana sa svojim juče uhapšenim bratom A. C. iz magacina i kruga jedne fabrike ukrao bakarnu  žice  težine oko 576 kilograma.

Nastavak na Danas...

Uhapšena osoba koja provalila u javno preduzeće koje je u procesu gašenja,ukrao i pečate

Izvor: JUGpress.com, 19.Feb.2021, 20:12

LEBANE-LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lebanu uhapsili su I. M. (1986) iz tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, saopštila je danas Policijska uprava Leskovac...On se sumnjiči da je 17. februara ove godine provalio u kancelarije...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.