Borski kadeti treći u Srbiji u američkom fudbalu

Izvor: MC Bor, 24.Jul.2013, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borski kadeti treći u Srbiji u američkom fudbalu

24.jul.Bor
Autor:M.C



            Iako je tek pre tri godine osnovan, klub američkog fudbala  Fleg lige „Bor Golden Bears“ osvojio je, u kategoriji kadeta, treće mesto u Srbiji i pokazao da ovaj sport osvaja mlade u gradu bakra. Borani su u susretu za bronzanu medalju savladali ekipu iz Kraljeva rezzultatom 38:19. Prvo mesto pripalo je ekipi S. Mitrovice, a drugo Inđiji. Ovo je saopšteno danas na prijemu kod predsednika Opštine Bor Saše Vukadinovića uz napomenu da se takmičilo 18 klubova  iz cele zemlje.
            -Imamo sve kategorije u klubu. Planiramo da kadeti iduće godine budu prvi, a neće izostati ni odličan rezultat u seniorskoj Super ligi. Jedini u Srbiji sa muškom imamo i žensku ekipu. Sem Opštine pomaže nam i kanadska firma „Avala resources“ sa sedištem u Boru. Svakodnenvo treniramo, tako da očekujemo još bolje uslove za rad- rekao je Danijel Stoiljković, predsednik Uprvanog odbora kluba naglašavajući da su amero-fudbaleri postigli ogroman uspeh i stvorili novi borski brend.
            Saša Vukadinović je podsetio je da je ovaj mladi klub „postigao čudo od uspeha“ za kratko vbreme i da će lokalna zajednica imati još više razumevanja.
Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

EKIPA “ČESMA-INVEST” POBEDNIK LETNJEG TURNIRA U MALOM FUDBALU “APATIN 2013.”

Izvor: Radio Dunav, 24.Jul.2013

Pobednik letnjeg turnira u malom fudbalu pod nazivom “Apatin 2013.” je ekipa “Česma-invest”, koja je u finalnom okršaju, nakon veoma uzbudljive i neizvesne igre, savladala ekipu “OSZ Mašinac” rezultatom 4:2.. Zanimljiva borba vodila se za treće mesto između ekipe “KMF Apa-futsal”...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.