Borske škole prešle na “online” nastavu, u klupama samo osnovci od prvog do četvrtog razreda

Izvor: Bor030.net, 24.Nov.2020, 19:47

Borske škole prešle na “online” nastavu, u klupama samo osnovci od prvog do četvrtog razreda

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dalo je jutros saglasnost na preporuku Gradskog štaba za vanredne situacije da zbog nepovoljne epidemiološke situacije u Boru škole pređu na “online” nastavu. Ova protepidemijska mera počela je danas da se primenjuje, a u školu će kao i do sada dolaziti samo učenici nižih razreda osnovnih škola. “Ono što […] The post Borske škole prešle na “online” nastavu, u klupama samo osnovci od prvog do četvrtog razreda appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Tužilaštvo obustavlja postupak protiv direktora škola koji su insistirali na "maskama"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020, 10:42

Predsednik Skupštine Društva direktora škola Srbije Dejan Nedić preneo je da ih je ministar prosvete Branko Ružić na sastanku obavestio da Treće osnovno tužilaštvo obustavlja postupak protiv direktora škola...Nedić je za Tanjug, nakon sastanka sa Ružićem, rekao da ostaje "gorak ukus" u ustima,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.