Bor se zadužuje 60 miliona dinara

Izvor: B92, 01.Jul.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor se zadužuje 60 miliona dinara

Bor -- Odbornici Skupštine Opštine Bor odobrili su zaduženje budžeta putem kratkoročnog kredita od 60 miliona dinara za radove u gradu i okolini.

Kako je obrazloženo, u rekonstrukciju puteva u gradu i borskim selima, biće uloženo oko 43 miliona dinara, a ostatak za izgradnju dela toplovodne mreže i uredjenje javne rasvete.

Opozicija je bila protiv te odluke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer je smatra da je Bor već prezadužen, ali i da je deo novca trebalo usmeriti za izgradnju azila za pse lutalice, budući da je na ime odštete gradjanima koji su bili napadnuti, do sada iz budžeta usplaćeno šest miliona dinara.

Glasovima većinske koalicije koju čine odbornici Ujedinjenih regiona Srbije, Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije, odobreno je povećanje, ali i smanjenje nekih cena komunalnih usluga.

Najviše su poskupele sahrane - za 66,4 odsto, dok je pojefitinilo grejanje zanatskih radnji i ustanova koje finasira opština - za 30 procenata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bor se zadužuje 60 miliona dinara

Izvor: Capital.ba, 01.Jul.2011

BOR, Odbornici Skupštine Opštine Bor odobrili su zaduženje budžeta putem kratkoročnog kredita od 60 miliona dinara za radove u gradu i okolini. Kako je obrazloženo, u rekonstrukciju puteva u gradu i borskim selima, biće uloženo oko 43 miliona dinara, a ostatak za izgradnju dijela toplovodne...

Nastavak na Capital.ba...

Bor se zadužuje radi modernizacije grada

Izvor: S media, 01.Jul.2011

Vlast u Boru želi da modernizuje grad. Zbog ovog poduhvata ovaj grad se zadužio 60 miliona dinara. ..Odbornici Skupštine Opštine Bor odobrili su danas zaduženje budžeta putem kratkoročnog kredita od 60 miliona dinara za radove u gradu i okolini...Stefanović očekuje konkretne dogovore..Podmlađivanje...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.