Bor prva provera rukometašicama Naise

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jan.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor prva provera rukometašicama Naise

Nakon desetak dana treniranja i spremanja za nastavak sezone, koji je 3. februara, rukometašice niške Naise danas u hali Čair igraju prvu kontrolnu utakmicu, a protivnik je superligaš Bor.

Nišlijke svakodnevno treniraju pod vođstvom trenera Svetislava Jovanovića, a na kom su nivou spremnosti pokazaće duel sa Borom danas od 19:30.

Sve funkcioniše kako treba, treniramo prema planu, radimo dosta dobro. U planu su dve pripremne utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u ovom periodu. Posle susreta u Nišu, 27. januara treba da igramo u Boru. Bilo je reči da igramo i protiv juniorske reprezentacije Crne Gore, ali zbog finansija nećemo moći - kaže Jovanović.

Nakon 9 kola Superlige Naisa je na drugoj poziciji sa 8 pobeda i jednim porazom i jednim bodom manje od lidera Medicinara. Nastavak superligaške trke je 3. februara kada niški tim dočekuje trećeplasiranu Kikindu.

Čeka nas pakao u februaru, prvo susret sa Kikindom, onda dueli u Holandiji u Čelendž kupu, pa opet prvenstvene utakmice. Imaćemo i polufinale Kupa regiona, tako da se spremamo za gust raspored - kaže Jovanović.

Dobre vesti za trenera Naise su i povratak na treninge iskusne Tamare Žarković koja se povredila na utakmici trećeg kola protiv Juniora i Sanje Simić koja takođe zbog povrede nije bila u sastavu na nekoliko mečeva.

Skoro su spremne za nastavak prvenstva. Puno će nam značiti njihov povratak za rotaciju - ističe Jovanović.

Podsetimo, Naisa je pobedom u dvomeču nad izraelskim Makabijem obezbedila igranje u osmini finala Čelendž kupa. Rival je holandski Virto Kvintus, a dueli su na programu 10. i 11. februara u Holandiji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.