Bor – pekli papriku, zapalili tavan

Izvor: RTS, 18.Sep.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor – pekli papriku, zapalili tavan

U požaru koji je noćas izbio u Ulici cara Lazara u Boru izgoreo je tavanski prostor jedne zgrade, ali niko od stanara nije povređen.
Do požara je došlo kada su stanari pekli papriku za ajvar na potkrovlju zgrade, nakon čega je došlo do požara, koji se ubrzo proširio na ceo krov, prenose mediji.
Reč je o tavanskom prostoru, gde stanari iz spojena četiri ulaza drže stare stvari. Pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se da je, nešto iza ponoći, žar iz kubeta ispao i proširio se na ceo krov.
Svi stanari evakuisani su iz stanova, a požar je gasilo 13 vatrogasaca sa pet vatrogasnih vozila. Lokalizovan je oko tri sata iza ponoći, rečeno je u MUP-u.
U požaru, samo zahvaljujući tome što je na vreme primećen, nije bilo povređenih. Šteta se procenjuje.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR U BORU: Kompletan krov izgoreo zbog paprike (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2017

Vatra je izbila oko tri sata iza ponoći, a gašena je sve do ranih jutarnjih časova. Potpuno je lokalizovana tek oko sedam sati U ČETIRI stembena bloka u borskoj Ulici Cara Lazara, gde živi oko 300 ljudi, jutros je došlo do požara na krovu zgrade, koja je izbila jer su stanari...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.