Bor osloboditi balasta prošlosti

Izvor: MC Bor, 22.Jul.2016, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor osloboditi balasta prošlosti

Bor, 22.07.2016.
SOSA  KAO BALAST PROŠLOSTI
Danas kada mnogi mediji i stručna javnost komentarišu usvojeni program za RTB Bor, radnici i gradjani u Boru i regionu istočne Srbije sve više otvoreno traže: Vučiću otpiši ga kao balast prošlosti! 

Eto nas opet u udarnim vestima! Otpis dugova! Rekord, ali ne za pohvalu! Prvi put u Srbiji otpisan toliki dug. I neka je! Naš gigant je ostao da radi a mi i da radimo i da živimo >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << ! Dug je otpisan od onih koji su ga godinama i decenijama stvarali. To je država, razne vlade, neodgovorni, nemoralni i nestručni ljudi….Na ovom primeru se jasno vidi kako smo svi dovedeni do dna, ali se ne vidi kako ćemo sa tog dna. Koliko je partnera oštećeno a koliko manjih i potopljeno. Ne izmirivanje obaveza bila je poslovna filozofija državnih činovnika koja se ovde jasno vidi, jer je rukovodstvo RTB-a kao i drugih sličnih firmi uvek postavljala i smenjivala država, odnosno vlada koja je u tom momentu bila aktuelna.

Veliki dug kao balast prošlosti je nestao sudskom odlukom. Mi sada predlažemo da se i ostali balasti prošlosti otpišu ili odvedu., zavisno od toga da li su stvari ili ljudi.Iz našeg naslova se vidi da mi mislimo na ljude. Lako će se otpisti sve ostalo, ako je već otpisan onoliki dug. Ali teško će biti sa Sosom i njegovim većem starica i staraca. To znamo! Zato i po stoti put tražimo, molimo, preklinjemo Vučića da ga, umesto što se izvinjava za njegovu bahatost i glupost i sanira njegove promašaje, jednostavno otpiše kao posle ovog duga drugi najveći balast.

 
On je ne samo balst prošlosti, već i bruka i sramota sadašnjosti i velika pretnja budućnosti RTB-a i Bora. Naravno i ogromna mrlja na SNS, jer je prvi čovek naprednjaka u ovoj sredini i član Glavnog odbora (ako je to još). Argumenata za ove tvrdnje ima na pretek i njih smo već toliko puta navodili da ih i ptice iz borskih parkova znaju.Ima mnogo i novih zloupotreba, bahatosti, valjanja po blatu u kome ne prlja samo sebe već sve nas a najviše Vučića samog. I dalje istim intezitetom troši tuđe i nezarađeno, stvara nove dugove jer zna da će ih neko i nekada otpisati. I dalje lupa kao otvoren prozor, kada god progovori! Stidimo se njegovih nebuloza dok ga slušamo kako objašnjava ozbiljne stari o kojima zna tek po nešto ili ništa. Često nas potseti na Vendi, koja je „majstor“ za gomilanje reči i po kojoj je u jednoj zabavnoj emisiji postojao serijal „vendilator“. To njoj možda priliči i na tome je izgradila i prepoznatljivost, ali šta reći za čoveka koji vodi ovakvu firmu i u vrhu je vladajuće partije a sličnog je ponašanja. Mi smo o njemu odavno rekli već sve! Ovo je poslednje! Vučiću otpiši ga kao balast prošlosti!
Share
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.