Bor, Kladovo: VOZILI POD DEJSTVOM PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Apr.2023, 22:21

Bor, Kladovo: VOZILI POD DEJSTVOM PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI

Bor – Kladovo, 15. april – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Kladovu isklјučili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
Saobraćajna policija u Boru zaustavila je dvadesetjednogodišnjeg vozača “pežoa“, koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravlјao vozilom pod dejstvom kokaina i tridesetčetvorogodišnjeg vozača „ reno laguna“ koji >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << je vozio pod dejstvom tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.
Takođe, policija u Kladovu izvršila je testiranje na prisustvo psihoaktivnih supstanci tridesettrogodišnjeg vozača „“opela“ i dvadesetšestogodišnjeg vozača „bmv“, koji su vozili pod dejstvom marihuane i tom prilikom izazvali saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom.
 – Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave – saopšteno je u Policijskoj upravi Bor.
Članak Bor, Kladovo: VOZILI POD DEJSTVOM PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.