Bor dobio novi parking umesto “buvljaka na rizli”, parkiranje besplatno

Izvor: Bor030.net, 02.Jun.2020, 21:45

Bor dobio novi parking umesto “buvljaka na rizli”, parkiranje besplatno

Javno-komunalno preduzeće za stambene usluge “Bor” otvorilo je danas za korišćenje novo parkiralište izgrađeno na mestu nekadašnjeg “buvljaka na rizli”. Parkalište sa stotinak mesta izgrađeno je u delu grada u kome je jedan od glavnih komunalnih problema upravo prostor za parkiranje vozila. Plan lokalne samouprave je da se na prostoru koji je ružio izgled grada […] The post Bor dobio novi parking umesto “buvljaka na rizli”, parkiranje besplatno appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Na Bulevaru Evrope planirana izgradnja 201 parking mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2020, 16:41

Stambena izgradnja na Bulevaru Evrope, nesumnjivo je promenila intenzitet saobraćaja u tom delu Detelinare. Porast broja stambenih jedinica doveo je i do rasta broja stanovnika, a samim tim, na ulicama je sve više vozila. Svedoci smo sve težeg parkiranja u tom delu grada i zbog toga je gradnja novih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.