Bor: ZAVRŠENA SEZONA NA OTVORENIM BAZENIMA

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Sep.2023, 11:35

Bor: ZAVRŠENA SEZONA NA OTVORENIM BAZENIMA

Bor, 1. septembar – Iz Sportskog centra „Bobana Momčilović Veličković“ u Boru stiglo je obaveštenje da je danas (1. septembar) završena ovogodišnja sezona na otvorenim bazenima. Tokom leta, posebno u avgustu, u vreme najvećih vrućina, bazeni su bili prepuni.
Sve službe su radile korektno i nije bilo značajnijih primedbi. Pri kraju sezone došlo je do manjih povreda nekoliko kupača zbog dotrajalih pločica. Već naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << godine i taj problem treba da bude rešen, jer se planiraju veće popravke. Sezona se završava uobičajeno, kad i u ostalim gradovima, recimo u Beogradu.
Ovih dana počele su i pripreme za zimsku sezonu na zatvorenim bazenima. Iz gradskog budžeta u tu svrhu već je izdvojeno više od 20 miliona dinara.
Članak Bor: ZAVRŠENA SEZONA NA OTVORENIM BAZENIMA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Uhapšen zbog marihuane

Izvor: Bor030.net, 01.Sep.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su S. J. (1981) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je kod osumnjičenog pronašla i zaplenila više paketića sa oko 154 grama...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.