Bor: ZA VIKEND – POJAČANA KONTROLA I PEŠAKA I VOZAČA

Izvor: TimockeVesti.net, 31.Mar.2023, 11:45

Bor: ZA VIKEND – POJAČANA KONTROLA I PEŠAKA I VOZAČA

Bor, 31. mart – Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, u cilju povećanja bezbednosti pešaka u saobraćaju će, tokom vikenda, pojačano kontrolisati saobraćaj sa akcentom na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja koje čine pešaci, ali i vozači prema pešacima.
Ova kontrola sprovodiće se na svim putevima, a posebno na mestima na kojima su se u prethodnom periodu dogodile saobraćajne nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << u kojima su nastradali pešaci.
Podsećamo pešake da ne prelaze ulicu na crveno svetlo semafora i van obeleženog pešačkog prelaza, da ne koriste telefon ili slušalice dok prelaze ulicu, kao i da kolovoz prelaze tek nakon što se uvere da je to bezbedno.
Takođe, apelujemo na vozače da posebnu pažnju obrate na pešake koji prelaze ulicu ili stoje ne trotoaru nameravajući da je pređu, kao i da poštuju ograničenje brzine i ne voze pod dejstvom alkohola.
Članak Bor: ZA VIKEND – POJAČANA KONTROLA I PEŠAKA I VOZAČA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.