Bor: Velika vožnja bicikala

Izvor: MC Bor, 20.Okt.2018, 04:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Velika vožnja bicikala

Bor, 19.10.2018.
Dom omladine Bor organizovao je danas divnu akciju “Velika vožnja bicikala”.

„Našem pozivu odazvao se veliki broj omladinaca, veterana borske biciklističke scene, zaljubljenika u biciklizam ali i ljudi koji neguju zdrav život i čiji je cilj zaštita životne sredine. U 13 časova u velikoj koloni provozali smo se ulicama Bora sa ciljem da našim sugrađanima i pre svega gradskoj upravi Bora, ukažemo na nedostatak biciklističke staze >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << u Boru čijom bi se izgradnjom umnogome povećala bezbednost biciklista u gradu. Tridesetominutna vožnja uz dobro druženje omogućena nam je uz odlično postavljenu trasu i pratnju pripadnika saobraćajne policije bez čijeg angažmana ovo idilično paradiranje kroz grad i ne bi bilo moguće.“ – objasnili su današnju akciju mladi okupljeni oko Doma omladine.

 
Zahvaljujemo se i svim učesnicima koji su nas podržali u organizovanju i izvođenju ove sjajne akcije! Ovo je samo jedna od niza akcija kojom ćemo pokušati da unapredimo život i odrastanje borske omladine – poručuju iz Doma omladine Bor.



Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Uspešno održana akcija “Velika vožnja bicikala” [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 20.Okt.2018

Na inicijativu mladih iz Doma omladine Bor na ulicama Bora organizovana je jednočasovna vožnja bicikala kroz grad u okviru akcije “Velika vožnja bicikala”. Aktivisti Doma omladine Bor zajedno sa velikim brojem biciklista, zagovornika zdravog života i čiste životne sredine, okupili su se ovog...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.