Izvor: TimockeVesti.net, 19.Feb.2024, 18:42

Bor: VOZILA „OPEL“ MORTUS PIJANA

Bor, 19. februar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru isključili su iz saobraćaja četvoro vozača, dvoje koji su vozili po dejstvom alkohola, jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je odbio da se podvrgne droga testu.
Saobraćajna policija zaustavila je tridesettrogodišnju ženu koja je vozila „opel“ sa 2,35 promila alkohola u organizmu, kao i pedesetogodišnjeg vozača „hjundaia“ >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << koji je vozio sa 2,11 promila.
Takođe, policija je isključila iz saobraćaja i tridesetšestogodišnjeg vozača „dačije“ koji je vozio pod dejstvom metadona, kao i tridesetšestogodišnjeg vozača „renoa“ koji je odbio test na drogu.
– Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Bor: VOZILA „OPEL“ MORTUS PIJANA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Novosadska policija zadržala jednog vozača jer je vozio pijan

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2024, 14:21

Novosadska policija je iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga u ponedeljak, 19. februara isključila 15 vozača i dva vozila, a zadržala jednog vozača zbog vožnje u pijanom stanju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.