Bor: Ubila ženu hicima iz lovačke puške

Izvor: Radio 021, 21.Sep.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Ubila ženu hicima iz lovačke puške

Žena stara 52 godine osumnjičena je da je u Boru prošle noći ubila ženu mlađu 13 godina, sa više hitaca iz lovačke puške.

Kako prenose mediji, A.M. je uhapšena i osumnjičena da je oko dva sata posle ponoći došla u kuću u kojoj je živela T.A. i pozvonila na vrata, a kada joj je ova otvorila pucala je u nju.

U trenutku pucnjave u kući su se nalazili i suprug T.A, kao i njihove dve ćerke. Oni nisu povređeni.

Kako nezvanično saznaje "Blic", uzrok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ubistva su neraščišćeni porodični odnosi.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.