Bor: UDARIO U PARKIRANA VOZILA, NANEO VEĆU ŠTETU, I – POBEGAO

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Maj.2023, 11:37

Bor: UDARIO U PARKIRANA VOZILA, NANEO VEĆU ŠTETU, I – POBEGAO

Bor, 1. maj – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, operativnim radom, rešili su krivično delo ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Knjaževca, osumnjičenog da je izvršio ovo krivično delo.
On se sumnjiči da je 28. aprila, tokom noći, u Ulici Đure Đakovića, upravljajući vozilom marke „ >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << kia“ stranih registarskih oznaka, izazvao saobraćajnu nezgodu, tako što je udario u dva parkirana vozila, na kojima je naneo veću materijalnu štetu, a zatim ostavio svoje vozilo i pobegao sa lica mesta.
– Policija će protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca podneti i odgovarajuću prekršajnu prijavu iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Bor: UDARIO U PARKIRANA VOZILA, NANEO VEĆU ŠTETU, I – POBEGAO se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.