Bor: U ŠKOLSKOM DVORIŠTU LETVOM PRETUKAO 15-GODIŠNJEG KINESKOG DRŽAVLJANINA

Izvor: TimockeVesti.net, 19.Feb.2024, 18:35

Bor: U ŠKOLSKOM DVORIŠTU LETVOM PRETUKAO 15-GODIŠNJEG KINESKOG DRŽAVLJANINA

Bor, 19. februar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su D. M. (1984) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.
On se sumnjiči da je 15. februara, u večernjim satima, u jednom školskom dvorištu drvenom letvom više puta udario petnaestogodišnjeg kineskog državljanina, a potom pobegao.
U borskoj bolnici petnaestogodišnjaku su konstatovane >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << teške telesne povrede.
– Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Bor: U ŠKOLSKOM DVORIŠTU LETVOM PRETUKAO 15-GODIŠNJEG KINESKOG DRŽAVLJANINA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

NIJE SE ZAUSTAVIO NA ZAHTEV POLICIJE

Izvor: TimockeVesti.net, 19.Feb.2024

Bor, 19. februar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su N. Đ. (1988) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.. On se sumnjiči da se oglušio...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.