Bor: U KRALI U KINESKOJ KOMPANIJI 540 kg METALNIH CEVI

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Feb.2024, 16:39

Bor: U KRALI U KINESKOJ KOMPANIJI 540 kg METALNIH CEVI

Bor, 23. februar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. M. (1999), S. M. (1995), E. Z. (2005) i R. M. ( 2005 ) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa u saizvršilaštvu.
Policija ih je zatekla sinoć u krugu jedne kineske kompanije sa 540 kilograma metalnih cevi za skelu koje su, kako se sumnja, ukrali iz ove kompanije.
– Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, određeno im je zadržavanje do 48 >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Bor: U KRALI U KINESKOJ KOMPANIJI 540 kg METALNIH CEVI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devetnaestogodišnjaku pretresli stan i pronašli više od dva kilograma marihuane

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 09:51

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi devetnaestogodišnjak iz ovog grada, pronašli su oko 2,3 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana i 20 semenki za koje se sumnja da su semenke kanabisa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.