Izvor: CrnaHronika.rs, 30.Maj.2011, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Tukao suprugu do smrti

Obdukcijom tela Ljerke Kovačević (38), čiji je leš pronađen ove subote u borskoj ulici Dobrivoje Radosavljević Bobi 28, stan broj 17, nedvosmisleno je ustanovljeno da je nesrećna žena - ubijena. Za ubistvo se sumnjiči njen nevenčani suprug Veljko Živadinović (32), koji je nakon zločina pobegao sa lica mesta sa njihovom šesnaestomesečnom ćerkom, a policija ga je pronašla nekoliko sati kasnije.Po informacijama do kojih su došle 'Novosti', Živadinović je, nakon kraće svađe, pesnicama brutalno pretukao svoju nevenčanu suprugu. Kovačevićeva je od posledica batinjanja, kako su potvrdili rezultati obdukcije, preminula usled izliva krvi u mozak.
Tokom saslušanja u policiji, Živadinović je negirao da je ubio svoju nevenčanu suprugu. Priznao je da ju je tukao i da je ona pala, posle čega se on, kako je kazao, 'uplašio, zgrabio bebu i pobegao'.
- Jurite prave kriminalce, zašto ste se okomili na mene? - kazao je Živadinović policajcima.
Prijatelji osumnjičenog Živadinovića ispričali su nam kako su u petak sedeli s njim ispred zgrade u kojoj je on živeo sa svojom nevenčanom suprugom.
- Pili smo pivo kada je Veljka pozvala Ljerka i kazala mu da kupi namirnice i pelene za bebu i dođe kući - priča jedan Živadinovićev prijatelj. - On je odmah otišao do prodavnice. Niko od nas ne može da poveruje da je mogao da ubije Ljerku.
Protiv Živadinovića je policija podnela krivičnu prijavu zbog ubistva i on je u ponedeljak priveden istražnom sudiji Višeg suda u Zaječaru. Staranje nad bebom preuzeo je Centar za socijalni rad u Boru.
PREBIJAO JE I RANIJE
Kako saznajemo, Živadinović, koji je policiji poznat kao uživalac opojnih droga, više puta je i pre kobnog dana tukao Kovačevićevu. O tome, prema informacijama do kojih smo došli, svedoče i brojni podlivi i modrice odranije, koji su na telu nesrećne žene otkriveni tokom obdukcije.
Povezane vesti:
U stanu pronađena mrtva žena
Ilustracija, Izvor: novosti.rs
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.