Bor: Trogodišnjak udario sestru čekićem u glavu

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Okt.2012, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Trogodišnjak udario sestru čekićem u glavu

Devojčica od godinu i po dana, zadobila je teške telesne povrede - prelome temenih kostiju lobanje, kada ju je trogodišnji brat udario čekićem u glavu! Po saznanjima “ Novosti”, devojčica je sedela na noši, a majka je, za trenutak, otišla do kupatila. Međutim, devojčicin brat je u tom trenutku dohvatio čekić, koji se nalazio na stolu i udario sestru u glavu.

Devojčica je odmah prebačena u borsku bolnicu, gde su joj pregledom na skeneru ustanovljene povrede glave, zbog čega je, nakon saniranja rane, odmah upućena na Odeljenje neurohirurgije u Tiršovoj u Beogradu.

LJ. T.

www.novosti.rs

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trogodišnjak čekićem povredio sestru

Izvor: Mondo, 25.Okt.2012

Devojčica od godinu i po dana, zadobila je teške telesne povrede - prelome temenih kostiju lobanje, kada ju je trogodišnji brat udario čekićem u glavu...Novosti” pišu da je devojčica sedela na noši, a majka je, za trenutak, otišla do kupatila. Međutim, devojčicin brat je u tom trenutku dohvatio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.