Bor: Požar u skladišu kompanije za dostavu paketa i pošiljki

Izvor: Blic, 13.Maj.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Požar u skladišu kompanije za dostavu paketa i pošiljki

Troje vatrogasnih vozila angažovano je u gašenju požara koji je danas po podne izbio u skladištu "AKS ekspres kurira" u Boru.

Uzrok požara je još nepoznat, ali očevici kažu da je vatra izbila van kruga skladišta te kompanije za dostavu paketa i pošiljki.

U gašenju požara angažovane su obe smene Vatrogasne jedinice u Boru. Istraga će utvrditi uzrok požara i visinu nastale štete.

Povezane vesti: Požar zahvatio 20 hektara šume između Zaječara i Bora
Pogledaj vesti o: Bor,   Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugašen požar u skladištu AKS-a u Boru, nema povredjenih

Izvor: S media, 13.Maj.2012

Vatrogasna jedinica Policijske uprave u Boru, uspela je popodne da ugasi požar koji je oko 14.30 izbio skladištu "AKS ekspres kurira" i nedaleko od dve srednje škole u Boru...Prema rečima komandira vatrogasne čete Dragana Krstića, povredjenih u požaru nije bilo, a vatra je uništila kamionsku...

Nastavak na S media...

Bor: Požar u skladištu "AKS ekspres kurira"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2012

BOR -..Troje vatrogasnih vozila angažovano je u gašenju požara koji je danas po podne izbio u skladištu "AKS ekspres kurira" u Boru...Uzrok požara je još nepoznat, ali očevici kažu da je vatra izbila van kruga skladišta te kompanije za dostavu paketa i pošiljki...U gašenju požara angažovane...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.