Bor: POMOĆ ZA KUPOVINU OGREVA „TRAŽILI“ I – PREMINULI!

Izvor: TimockeVesti.net, 26.Nov.2022, 10:20

Bor: POMOĆ ZA KUPOVINU OGREVA „TRAŽILI“ I – PREMINULI!

Bor, 26. novembar – Zastoji u isplati solidarne pomoći građanima koji nisu priključeni na centralno grejanje za kupovinu ogreva na području grada i sela u Boru biće, u najkraćem mogućem roku, otklonjeni. Redovna isplata ponovo počinje ovih dana jer je novac obezbeđen i samo su u pitanju proceduralni razlozi – čulo se na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Bora.
– Jedan broj uredno prijavljenih građana već je dobio novac. Nažalost, bilo je i mnogo zloupotreba, pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << je čak tražena i za – mrtve. Zato će Centar za socijalni rad podneti prijave za svaku manipulativnu radnju – rekao je gradonačelnik Milikić.
Prvi uslov za dobijanje pomoći bio je da domaćinstvo nije u sistemu centralnog grejanja. Prijavljivanje je, s produženim rokom, trajalo do 30. septembra. Do tog datuma prijavilo se 5.421 domaćinstvo. Iz gradskog budžeta za ove potrebe izdvojeno je 100 miliona dinara.
Članak Bor: POMOĆ ZA KUPOVINU OGREVA „TRAŽILI“ I – PREMINULI! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.