Bor: POČINJE LETNJA SEZONA NA BAZENIMA SPORTSKOG CENTRA

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Jun.2023, 17:49

Bor: POČINJE LETNJA SEZONA NA BAZENIMA SPORTSKOG CENTRA

Zvanično obaveštenje Sportskog centra „Bobana Veličković Momčilović“ objavljujemo u celini
Bor, 23. jun – U ustanovi sportski centar, Bobana Momčilović Veličković“ u Boru je sve spremno za otvaranje letnje sezone otvorenih bazena 2023.
Bazeni kreću sa radom u ponedeljak 26. juna, radno vreme otvorenih bazena za građanstvo je od 11 do 19 časova radnim danima i vikendom. U jutarnjim i večernjim terminima odvijaće se trenažni procesi plivačkih klubova. >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net <<
Cena ulaznice je nepromenjena i iznosi 150,00 dinara, deca do sedam godine ne plaćaju ulaznicu uz obavezno prisustvo punoletnog lica. Mesečna karta za posetioce je takođe nepromenjena, iznosi 2.300,00 dinara.
Prema Skupštinskoj odluci grada Bora besplatan ulaz na bazen imaju sledeći:
1. Odlični đaci osnovne i srednje škole sa prosekom 5,00 (dostaviti na biletari USC „Bobana Momčilović Veličković“ u Boru original đačke knjižice sa fotografijom učenika na uvid i kopiju iste, i svedočanstvo o završenom razredu tekuće školske godine)
2. Deca starosti do 7 godina (uz obavezno prisustvo punoletnog lica, maksimum dva deteta uz jedno punoletno lice)
3. Najuspešniji sportisti i učenici: Osvajači nagrada na državnom i međunarodnom takmičenju; Reprezetativci republike Srbije u svim sportovima; Osvajači medalje na republičkom školskom takmičenju; (dostaviti na uvid na biletri USC „Bobana Momčilović Veličković“ u Boru original pisanog dokaza ili potvrde nadležnog granskog saveza ili saveza za školski sport i kopiju istog)
4. Osobe sa invaliditetom: (dostaviti na uvid na biletri USC Bobana Momčilović Veličković“ u Boru original rešenja o invalidnosti i kopiju istog kao i očitanu ličnu kartu lica)
Za navedene kategorije iz prethodnog stava izdaju se godišnje propusnice uz prethodno potpisan zahtev, sa dostavljenom fotografijom osobe (slika: 30H30 ) i dostavljenom potrebnom dokumentacijom u originalu na uvid i kopijom koja ostaje u arhivi sportskog centra. Propusnica se preuzima narednog radnog dana na biletari bazena Ustanove.
Kupačima će na samom ulazu kod biletare biti dostupna tabla sa obaveštenjem o temperaturi vode.
Kao i do sada kvalitet i ispravnost bazenske vode kontrolisaće Zavod za javno zdravlje, Timok“ – Zaječar dok će o bezbednosti kupača brinuti licencirani spasioci.
USC „Bobana Momčilović Veličković“ poziva sve građane da rashlađenje u vrelim danima i ovog leta potraže na bazenima.
Članak Bor: POČINJE LETNJA SEZONA NA BAZENIMA SPORTSKOG CENTRA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.