Bor: OBIJAO AUTOMOBILE NA PARKINGU

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Sep.2023, 05:01

Bor: OBIJAO AUTOMOBILE NA PARKINGU

Bor, 5. septembar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su D. S. (1982) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa.
Policija ga je zatekla na jednom parkingu neposredno nakon što je, kako se sumnja, obio tri automobila iz kojih je ukrao razne predmete.
– Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Bor: OBIJAO AUTOMOBILE NA PARKINGU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Bor: POKUŠALI DA POKRADU KINESKU KOMPANIJU

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Sep.2023

Bor, 5. septembar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su B. P. (1998), H. U. (1986), K. M. (1989), K. M. (2004) i F. S. (2003) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa u pokušaju.. Oni se sumnjiče da su sinoć pokušali da iz objekta...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.