Bor, Negotin: VOZILI MORTUS PIJANI, JEDAN IZAZVAO NESREĆU

Izvor: TimockeVesti.net, 19.Jun.2023, 22:24

Bor, Negotin: VOZILI MORTUS PIJANI, JEDAN IZAZVAO NESREĆU

Bor – Negotin, 19. jun – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu i Boru, tokom vikenda, zadržali su dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu.
U Negotinu, tridesetčetvorogodišnji muškarac je, upravljajući automobilom „bmv“ sa 2,09 promila alkohola u organizmu, udario u „reno megan“ kojim je upravljao četrdesetpetogodišnji muškarac. >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << U ovoj saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen.
Saobraćajna policija u Boru zaustavila je dvadesetdevetogodišnjeg vozača „hjundaija“ koji je vozio sa 1,98 promila alkohola u organizmu.
– Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Bor, Negotin: VOZILI MORTUS PIJANI, JEDAN IZAZVAO NESREĆU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Pijani, drogirani i bahati: Sedmorica vozača isključena iz saobraćaja

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 11:17

Tokom vikenda pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru iz saobraćaja su isključili sedmoricu vozača koji su bili za volanom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, alkohola ili su odbili da se podvrgnu alkotest.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.