Bor: NEOVLAŠĆENO KORISTIO TUĐE VOZILO I UDARIO POLICAJCA

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Jun.2023, 21:04

Bor: NEOVLAŠĆENO KORISTIO TUĐE VOZILO I UDARIO POLICAJCA

Bor, 18. jun – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su D. R. (1976), državljanina Bosne i Hercegovine, koji neprijavljeno boravi u okolini Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.
On se sumnjiči da je sinoć nakon što je ugledao patrolu policije, koja je u tom trenutku obavljala razgovor sa vlasnikom jedne klanice, a koji je osumnjičenog >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << prijavio da mu je kao radnik, iz klanice ukrao meso vrednosti od oko 900 evra, počeo da beži. Zatim je iz jednog domaćinstva startovao neobezbeđeni automobil „punto“ i udaljio se.
Patrola policije ga je ubrzo sustigla, a prilikom hapšenja D. R. se opirao i udario policijskog službenika.
– Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivične prijavu, biti priveden tužiocu, dok će krivična prijava za krađu biti podneta u redovnom postupku – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Bor: NEOVLAŠĆENO KORISTIO TUĐE VOZILO I UDARIO POLICAJCA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.