Izvor: MC Bor, 23.Okt.2013, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Lažni prodavci kućnih poštanskih sandučića

Bor, 23. oktobar
Obaveštenje za javnost PTT saobraćaja „Srbija”
Upozoravamo naše korisnike sa teritorije Radne jedinice poštanskog saobraćaja „Bor”, tačnije sa područja pošte 19215 Zlot, da su se pojavili lažni prodavci kućnih poštanskih sandučića.
Ova lica se lažno predstavljaju kao radnici Pošte Srbije i nude građanima na prodaju kućne poštanske sandučiće po ceni od 1000 do 1200 dinara, uz uslugu montaže.
Ograđujemo se od delatnosti pomenutih lica, jer  se Pošta Srbije ne bavi niti proizvodnjom, niti terenskim prometom i ugradnjom kućnih poštanskih sandučića i jedini poštanski sandučići koje Pošta nudi mogu se kupiti ISKLJUČIVO u objektima Pošte, a ne van njih. Naglašavamo da su kućni poštanski sandučići u našoj ponudi izrađeni po svim važećim standardima i tehničkim propisima.
Pojavu lažnih prodavaca kućnih poštanskih sandučića Pošta Srbije prijaviće  nadležnim organima u MUP Republike Srbije – Policijska uprava Bor.

Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPREZ: Lažni prodavci poštanskih sandučića haraju Borom!

Izvor: Kurir, 23.Okt.2013

Prevaranti se lažno predstavljaju kao radnici Pošte Srbije i nude građanima na prodaju kućne poštanske sandučiće po ceni od 1.000 do 1.200 dinara, uz uslugu montaže..BEOGRAD - Pošta Srbije upozorila je danas korisnike u opštini Bor, prvenstveno u naselju Zlot da su se pojavili lažni prodavci...

Nastavak na Kurir...

Lažni prodavci kućnih poštanskih sandučića u Boru

Izvor: Blic, 23.Okt.2013

Pošta Srbije upozorila je danas korisnike u opštini Bor, prvenstveno u naselju Zlot da su se pojavili lažni prodavci kućnih poštanskih sandučića...Kako se navodi, ova lica se lažno predstavljaju kao radnici Pošte Srbije i nude građanima na prodaju kućne poštanske sandučiće po ceni od 1.000...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.