Bor, Kladovo: ŠESNAESTOGODIŠNJAK IAKO PIJAN  VOZIO  „FORDA“ BEZ DOZVOLE

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Jul.2023, 05:18

Bor, Kladovo: ŠESNAESTOGODIŠNJAK IAKO PIJAN VOZIO „FORDA“ BEZ DOZVOLE

Bor – Kladovo, 25. jul – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Kladovu, tokom vikenda, isklјučili su iz saobraćaja trojicu vozača, dvojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
Saobraćajna patrola u Boru zaustavila je dvadesetjednogodišnjeg vozača automobila „daevu“ koji je vozio pod dejstvom kanabisa i dvadesetosmogodišnjeg vozača „pasata“ koji je vozio sa 1,55 promila alkohola u organizmu.
U Kladovu, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << policija je iz saobraćaja isklјučila šesnaestogodišnjeg vozača „forda“, koji je upravlјao automobilom bez vozačke dozvole i sa 2,10 promila alkohola u organizmu.
Vozači su zadržani i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
 – Apelujemo na vozače da ne upravlјaju vozilom pod dejstvom alkohola i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Bor, Kladovo: ŠESNAESTOGODIŠNJAK IAKO PIJAN VOZIO „FORDA“ BEZ DOZVOLE se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Iz saobraćaja isključena trojica vozača u Boru i Kladovu zbog vožnje pod dejstvom marihuane i alkohola

Izvor: Bor030.net, 25.Jul.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Kladovu, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja trojicu vozača, dvojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Saobraćajna patrola u Boru zaustavila je dvadesetjednogodišnjeg vozača automobila...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.