Bor: KRIO DROGU U GARAŽI I „AUDIJU“

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Okt.2023, 17:39

Bor: KRIO DROGU U GARAŽI I „AUDIJU“

Bor, 16. oktobar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su N. M. (1989) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
U pretresu njegove garaže pronađeno je oko 396 grama marihuane, a u „audiju“ kojim je upravljao manja količina kokaina.
Policija je utvrdila da je vozio pod dejstvom kokaina, pa će protiv njega biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> – Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu – kaže se saopštenju PU Bor.
Članak Bor: KRIO DROGU U GARAŽI I „AUDIJU“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog kokaina

Izvor: JUGpress.com, 16.Okt.2023

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog..tužilaštva u tom gradu, uhapsili su Đ. S. (1994) iz ovog grada zbog postojanja osnova..sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet..opojnih droga...Policija je pretresom stana...

Nastavak na JUGpress.com...

Priveden zbog kokaina

Izvor: JUGpress.com, 17.Okt.2023, 15:47

Iz Policijske ustanove Niša saopštavaju da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su Đ. S. (1994) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.