Bor: KRAO GORIVO IZ AUTOBUSA I PRIKRIVAO U BLIZINI KUĆE

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Apr.2023, 14:07

Bor: KRAO GORIVO IZ AUTOBUSA I PRIKRIVAO U BLIZINI KUĆE

Bor, 15. april – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, uhapsili su S. R. ( 2005), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i  N.G. ( 1994), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prikrivanje.
Sumnja se da je S .R. u selu Gornjane u blizini Bora, 1.aprila, u toku noći obio rezervoar >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << autobusa jedne firme za prevoz punika i istočio oko 250 litara dizel goriva.Takođe, on se tereti da je 8. aprila u selu Vlaole, Opština Majdanpek, iz autobusa istog prevoznika ukrao oko 350 litara dizel goriva, a potom i 13. aprila, tokom noći u društvu sa G.N., u istom selu, ponovo iz autobusa ukrao oko 200 litara nafte.
Prilikom pretresa kuće S. R. policija je pronašla 11 kanistera sa dizel gorivom.
Takođe, prilikom pretresa pronađen je i jedan pištolј, koji je bio zakopan u dvorištu kuće, a kako se sumnja N. G. ga je tu zakopao. Policija je pronašla i oduzela i manju količinu marihuane.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu.
– Protiv S.R. biće podnete i krivične prijave u redovnom postupku za krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvolјeno skladištenje robe, dok će protiv N. G. biti podneta i krivična prijava za tešku krađu – saopšteno je u Policijskoj upravi Bor.
Članak Bor: KRAO GORIVO IZ AUTOBUSA I PRIKRIVAO U BLIZINI KUĆE se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Bor, Kladovo: VOZILI POD DEJSTVOM PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Apr.2023

Bor – Kladovo, 15. april – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Kladovu isklјučili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.. Saobraćajna policija u Boru zaustavila je dvadesetjednogodišnjeg vozača “pežoa“, koji je, kako je...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.