Bor: Iz crkve ukrali tri zvona

Izvor: Mondo, 06.Jun.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Iz crkve ukrali tri zvona

Iz pravoslavne crkve u selu Veliki Krivelj kod Bora nepoznate osobe ukrale su tri metalna zvona, a policija i danas traga za lopovima.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Potpredsednik Mesne zajednice Veliki Krivelj, Dragoslav Nikolić rekao je Beti da je reč o starim zvonima koja nisu bila u funkciji pošto su pre petnestak godina kupljena nova, ali da se radi o istorijskim eksponatima koji su ukradeni iz prostorija te crkve.

U noći između subote i nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << oko 2.30 nedaleko od Bora otkriveno je vozilo "zastava 128" sa metalnim zvonima ukradenim iz crkve Svete Trojice, ali su počinioci pobegli i za njima policija intenzivno traga, rečeno je Beti u Policijskoj upravi u Boru.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri zvona ukradena iz crkve kod Bora

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2016

Iz pravoslavne crkve u selu Veliki Krivelj kod Bora nepoznate osobe ukrale su tri metalna zvona, a policija traga za lopovima...Potpredsednik Mesne zajednice Veliki Krivelj, Dragoslav Nikolić rekao je Beti da je reč o starim zvonima koja nisu bila u funkciji pošto su pre petnestak godina kupljena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.