Bor: IZAZIVANJE OPŠTE OPASNOSTI I UGROŽAVANJE SIGURNOSTI

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Sep.2023, 18:49

Bor: IZAZIVANJE OPŠTE OPASNOSTI I UGROŽAVANJE SIGURNOSTI

Bor, 29. septembar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su D. G. (1967) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nasilničko ponašanje, kao i M. L. (2001) i T. G. (1994) osumnjičene za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
D. G. se sumnjiči da je vozeći automobil „bmv“, namerno udario u „pežo“ kojim je upravljao tridesetpetogodišnji muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i u kojem se nalazilo maloletno dete.
Kako se sumnja, T. G. i M. L. su potom tridesetpetogodišnjaku pretili da će ga ubiti, dok ga je D. G. udario pesnicom u glavu.
Tridesetpetogodišnjem muškarcu su u borskoj bolnici konstatovane lake telesne povrede.
– Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Bor: IZAZIVANJE OPŠTE OPASNOSTI I UGROŽAVANJE SIGURNOSTI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Troje uhapšeno u Boru zbog izazivanje opšte opasnosti i nasilničkog ponašanja: BMW-om namerno udario u drugi auto u kome se nalazilo dete

Izvor: Bor030.net, 29.Sep.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su D. G. (1967) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nasilničko ponašanje, kao i M. L. (2001) i T. G. (1994) osumnjičene za krivično delo ugrožavanje sigurnosti. D. G. se sumnjiči da...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.