Izvor: Blic, 22.Avg.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Engleskinja preživela pad sa stene visoke osam metara

Engelskinja Tesa J. (30), učesnica kampa neohipika koji se održava na obroncima planine Malinik kod Bora, preživela je pad sa stene visoke osam metara zadobivši teške posekotine na petama.

Ona je danas primljena na odeljenje ortopedije borske bolnice gde joj je ukazana prva pomoć, nakon čega je, na njen zahtev, otpuštena kako bi se pridružila kampu.

Tesa J. je rekla agenciji Beta da je sa prijateljem iz Izraela šetala okolnim stenama, ali da joj se noga omakla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon čega se survala niz liticu.

"Mislim da sam imala veliku sreću", rekla je ona.

Njen prijatelj iz Izraela, koji se predstavio kao Džefri, rekao je da je u jednom momentu pomislio da je Tesa nastradala dodajući da je "pad bio stravičan".

Tesa je jedan od učesnika kampa kroz koji je u proteklih mesec dana prošlo oko 2.000 ljudi. Reč je o skupu neohipika koji sebe nazivaju Dugina porodica.

Oni već mesec dana žive u nepristupačnim predelima planina 17 kilometara od sela Zlot, a vreme provode živeći, kako su naveli u "iskonskoj" prirodi.

Obučeni su u hipi odeću, ali je i mnogo onih koji šetaju nagi.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kamperka "Dugine porodice" preživela pad sa osam metara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2008

BOR - Engelskinja Tesa J. (30), učesnica kampa neohipika koji se održava na obroncima planine Malinik kod Bora, preživela je pad sa stene visoke osam metara zadobivši teške posekotine na petama...Ona je danas primljena na odeljenje ortopedije borske bolnice gde joj je ukazana prva pomoć, nakon...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.