Bor: Dve osobe lišene slobode zbog razbojništva i nasilja u porodici

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Jan.2013, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Dve osobe lišene slobode zbog razbojništva i nasilja u porodici

Blagovremenom intervencijom borska policija je lišila slobode Zorana Z. iz Bora rođenog 1969. godine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. Prema saznanjima on je 12. januara osobi prišao s leđa, na vrat joj prislonio šrafciger i uz pretnju i udarac oteo joj torbu.
Ubrzo nakon ovog razbojništva, osumnjičeni je u drugom delu grada, takođe s leđa prišao drugoj osobi i iz ruke joj oteo torbu. Nakon toga on je pobegao sa lica mesta zbog čega se sumnjiči >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << da je izvršio i krivično delo teška krađa. Nakon saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana.
Policija je takođe lišila je slobode Jovicu D. rođenog 1962. godine iz Bora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je 12. januara svoju suprugu Zoricu D. rođenu u Boru 1969. godine više puta udario, a zatim je vezao u zajedničkoj kući i izašao. Njemu je nakon saslušanja određen pritvor do osam dana.
Autor: Ljiljana Đorđević, TV Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.