Bor: DVANAESTA MANIFESTACIJA „ULICA DEČJEG OSMEHA“

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Nov.2023, 06:00

Bor: DVANAESTA MANIFESTACIJA „ULICA DEČJEG OSMEHA“

Bor, 30. novembar – Tradicionalna manifestacija „Ulica dečjeg osmeha“ održaće se po dvanaesti put u utorak, 5. decembra na platou Doma kulture u Boru.
– U okviru naše već dobro poznate manifestacije, od 11 sati učenici nižih razreda borskih gradskih i seoskih škola, mališani predškolskog uzrasta i vrtića „Bambi“, kao i učenici ŠOSO „Vidovdan“ i korisnici dnevnog boravka „Mozaik“, novogodišnju čaroliju >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << dočaraće nam prodajnom izložbom svojih radova koje su kreirali uz pomoć svojih vaspitača, učitelja i mentora – najavljuju iz Centra za kulturu grada Bora.
U programskom delu nastupiće hor etno radionice koji će prisutne zabavljati popularnim novogodišnjim i božićnim pesmama. U 12 sati naši mališani uživaće u predstavi „Novogodišnja čarolija“.
Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ je kao organizator obezbedila nagrade učesnicima koje će im biti dodeljene tokom programa.
Finansijsku podršku pružili su Ministarstvo kulture Republike Srbije i grad Bor.
Članak Bor: DVANAESTA MANIFESTACIJA „ULICA DEČJEG OSMEHA“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.