Bor: Bežeći od policije uleteo u zgradu MUP-a

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Nov.2012, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Bežeći od policije uleteo u zgradu MUP-a

Posle pljačke pošte u borskom naselju novi gradski centar, Beograđanin N. P. (19) se bežeći od policije sakrio u jednom lokalu, koji se nalazi u zgradi u kojoj žive sve sami bivši i sadašnji pripadnici MUP-a Srbije!
 
N. P. je sa kapuljačom preko glave i pištoljem "duga devetka" utrčao u poštansku ispostavu u Novom gradskom centru. Preskočio je pult, pribio službenika uza zid, prislonio mu oružije na glavu i zapretio da će "na plafonu ostati njegov mozak" ako mu ne >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << preda novac. Radnik pošte mu je predao 80.000 dinara, posle čega je razbojnik pobegao.
Međutim, poštanski službenik je odmah pozvao policiju, čije su patrole smesta stigle na lice mesta. Nastala je potera po naselju, a N. P. je bežeći utrčao u jedan napušteni lokal i zabarikadirao se u njemu.
"Nevolja je bila samo u tome što se taj lokal nalazi u zgradi MUP-a Srbije, u kojoj žive bivši i sadašnji policajci! Kada je lokal opkoljen, razbojnik je pretio je da će pucati na njih ili da će presuditi sebi, ukoliko neko pokuša da priđe. Ubrzo je na lice mesta stigao i pregovarač MUP-a Srbije, koji je posle dva sata pregovora, ubedio N. P. da preda oružije", rekao je izvor Telegrafa iz policije.
Malerozni pljačkaš je uhapšen i priveden.

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.