Bez izjave zvaničnika u Banjskom Polju

Izvor: Bor030.net, 28.Mar.2024, 23:10

Bez izjave zvaničnika u Banjskom Polju

Ministar policije u tehničkoj vladi, Bratislav Gašić obišao je večeras pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji u Banjskom Polju već tri dana tragaju za dvogodišnjom Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen 26. marta. Iako se očekivalo da će okupljenim novinarima visoki zvaničnik policije dati informaciju o tome u kom se smeru odvija istraga, ministar je bez […] The post Bez izjave zvaničnika u Banjskom Polju appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

MUP: Gašić ponovo otišao u Banjsko Polje da bi bio uz svoje ljude

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2024, 11:47

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić ponovo je danas došao u Banjsko Polje, gde traje potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, da bi bio uz svoje ljude, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Gašić je i sinoć bio u Banjskom Polju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.