Bez grejanja deo starog centra

Izvor: Bor030.net, 11.Jan.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez grejanja deo starog centra

Obaveštenje JKP “Toplana Bor” o isporuci toplotne energije za 11. januar 2015. godine.

Poštovani korisnici,

zbog radova na sanaciji curenja dela vrelovodne mreže u dvorištu Pravoslavne crkve, došlo je do prekida u isporuci toplotne energije na sledećim adresama: delovi ulica Dragiše Mišovića, Branislava Nušića, Branka Radičevića, Homoljska, Avalska, Jovana Cvijića, Vojske Jugoslavije, Šistekova kao i Ivo Lole Ribara.

Istovremeno radiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << se i na sanaciji curenja dela vrelovodne mreže u ulici Albanske spomenice zbog čega će prekid u isporuci toplotne energije imati korisnici na adresama: Albanske spomenice 2,5,7,9 i 11.

Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje, na pomenutim adresama, očekuje u večernjim satima.

Zahvaljujemo se korisnicima naših usluga na razumevanju i strpljenju.

S poštovanjem,

JKP Toplana Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Kvar na magistralnom vrelovodu – bez grejanja stari deo grada

Izvor: Bor030.net, 12.Jan.2015, 14:37

Obaveštenje JKP “Toplana Bor” o isporuci toplotne energije za 12. januar 2015. godine...Poštovani korisnici,..danas, 12. januara 2015. godine, zbog većih radova na sanaciji curenja na Kriveljskom magistralnom delu vrelovoda, koji se nalazi na lokaciji u krugu RTB-a, od 11:00 doći će do prekida...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.