Beograđanin opljačkao poštu u Boru

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Nov.2012, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin opljačkao poštu u Boru

Uhapšen Beograđanin N.P. (19) koji opljačkao poštu u borskom naselju Novi centar, a zatim se zabarikadirao u jednom od napuštenih lokala. Pretio da će pucati na policiju ili ubiti sebe

Tročasovna drama, kada se, nakon pljačke pošte u borskom naselju Novi gradski centar, Beograđanin N.P. (19) zabarikadirao u jednom od napuštenih lokala, i pretio da će pucati na policiju ili ubiti sebe, okončana je nakon pregovora, posle kojih su razbojniku stavljene lisice na ruke. >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net <<
Sve je počelo oko 16 časova, kada je N.P. naoružan pištoljem ''CZ 7,65'' i maskiran uleteo u poštu u borskom naselju Novi gradski centar. Prislonio je revolver na glavu službeniku i zapretio da će mu ''prosuti mozak'' ukoliko mu ne da novac. Radnik pošte mu je predao 80 hiljada dinara, nakon čega je razbojnik pobegao sa lica mesta.
Međutim, poštanski službenik je odmah potom pozvao policiju, čije su patrole smesta stigle na lice mesta. Nastala je potera po naselju, a N.P. je, bežeći od organa reda, utrčao u jedan napušteni lokal i zabarikadirao se.
Pretio je da će pucati na policiju ili da će presuditi sebi, ukoliko neko pokuša da priđe. Ubrzo je na lice mesta stigao i ovlašćeni pregovarač MUP Srbije, koji je, nakon dva sata pregovora, ubedio N.P. da preda oružije, nakon čega je razbojnik lišen slobode i priveden.


Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.