Beočin protivnik košarkašicama Bora u baražu

Izvor: MC Bor, 24.Mar.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beočin protivnik košarkašicama Bora u baražu

24.mart. Bor,Kovin
Autor : S.Ranđelović
ŽKK KOVIN – ŽKK BEOČIN  58:77 (14:21; 13:21; 14;16; 17:19)
Kovin: Marković 2, Petković 11, Jereminov 6 (2 trojke), Kovačević 14, Perović, Pešić, Lukić. Ka. Popović, Ignjatović 1, Lukić. Kr. Lekić 24 (1 trojka), Dragić. Trener : Moćnik.M
Beočin : Zeković 11 (3 trojke), Jakšić 5 (1 trojka), Bjelajac 6, Stojčević 9, Gvero 8, Radonjić 13, Jovović 12, Petričić 4, Vitomir 4, Momić 5. trener : Mirković.M
U subotu je u Kovinu odigran verovatno odlučujući meč za prvo mesto u Drugoj ligi grupa Sever. Košarkašice iz Beočina su pobedile sa 77 : 58 i ovom pobedom skoro sigurno obezbedile prvo mesto i učešće u baražu za ulazak u prvu ligu. Kovin je prvenstvo završio sa 10 pobeda i 4 poraza. Beočin trenutno ima skor od 11 pobeda i samo 1 poraz. Topolčanka ima 10-3 , (ostalo im je samo gostovanje u Beočinu), a Basket Star ima 9-3 i dva meča na svom terenu protiv Proletera i Beočina. Ekipa Beočina mogla bi da izgubi prvo mesto jedino u slučaju da oba preostala meča izgubi, i to sa preko 20 poena razlike. Mlada ekipa Kovina koja je nanela jedini poraz Beočinu u prvom delu prvenstva i to na njihovom terenu, ovog puta nije uspela da se suprotstavi iskusnijim i rekli bi smo ipak kvalitetnijim gošćama. U beočinskoj ekipi svih 10 igračica, koje su bile u sastavu dobile su priliku da zaigraju i sve su uspele da se upišu u „listu strelaca“. Posebno su se istakle Radonjić sa 13 poena, Jovović sa 12 i Zeković sa 11. Kod domaćih najbolja je bila kapiten Lekić sa 24 koša.
Gledajući ovaj meč najboljih ekipa iz grupe sever, stekli smo utisak da će borske košarkašice dobiti dobrog protivnika za baraž, ali da ni Beočin,a ni ekipe Kraljeva ili Arilja koje će biti treći učesnik baraža nisu nepremostiva prepreka, i da se pruža lepa šansa za plasman u društvo najboljih košarkaških ekipa u Srbiji.
Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.