BUDŽET TEŽAK MILIJARDU DINARA

Izvor: MC Bor, 24.Dec.2010, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUDŽET TEŽAK MILIJARDU DINARA

Foto: D.Popaz
Odbornici Skupštine opštine Bor, na današnjoj sednici, usvojili su bužet za 2011. godinu u visini 982 miliona dinara, što je samo 5,6 odsto više para nego u ovoj godini. Ocenjeno je da je reč o potrošačkom, a ne razvojnom budžetu. Ovaj dokument, ocenjeno je, nije ni socijalno odgovoran, jer nisu usvojene konkretne mera za brže zapošljavanje.
-Poslovi Direkcije >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << za izgradnju grada odlaze u nadležnost dugih firmi. Za ovo  preduzeće predviđeno je 148, a dugovanja iznose 97 miliona dinara. I planiranih 2 miliona dinara za Fond zapošljavanje je nedovoljno, ali će se, na drugoj strani, previše para  potrošititi za sudska rešenja oštećenih građane koje su ujeli psi lutalice. U tu svrhu u ovoj godini izdvojiće se rekordnih oko 20 milina dinara – rekao je Milinko Živković.
Kkritikovan je i predlog predviđenog novca za obrazovanje, donekle i sport.
Usvojena je i odluka o osnivanju Javnog preduzeća Borski turistički centar.

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.