BORSKI MULEN RUŽ POSTAJE ČETVOROSPRATNICA SA 32 STANA – TRAŽI SE PROJEKTANT

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Dec.2022, 08:01

BORSKI MULEN RUŽ POSTAJE ČETVOROSPRATNICA SA 32 STANA – TRAŽI SE PROJEKTANT

Bor, 6. decembar – Opštinska uprava Bor raspisala je tender za izradu projektne dokumentacije za dovršetak objekta Mulen Ruž.
Prema projektnom zadatku, u planu je dogradnja delimično izgrađenog stambenog objekta.
Trenutno objekat ima podrum, prizemlje i jedan sprat, a nakon dogradnje imaće četiri sprata sa 32 stambene jedinice različitih struktura.
Mulen Ruž je započet nakon bombardovanja i nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << završen, a investitor je bilo preduzeće Rad. Zgradu koja je u međuvremenu dobila epitet borskog „Skadra na Bojani“, pre dve godine je otkupila lokalna samouprava.
Izvor: eKapija
Članak BORSKI MULEN RUŽ POSTAJE ČETVOROSPRATNICA SA 32 STANA – TRAŽI SE PROJEKTANT se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Konačno rešenje za „Mulen Ruž“? Imaće četiri sprata i 32 stana

Izvor: Bor030.net, 06.Dec.2022

Gradska uprava Bor raspisala je javnu nabavku za izradu projektne dokumentacije za dovršetak objekta „Mulen Ruž“. Gradnja zgrade u ulici Sedmog jula počela je 1999. godine, a obustavljena je posle samo nekoliko meseci. Od tada je objekat napušten. Grad Bor je kupio zgradu i želi da je što pre...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.