BOR POMAŽE KRALJEVO

Izvor: MC Bor, 07.Nov.2010, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOR POMAŽE KRALJEVO

BOR- RTB Bor, iako je u teškom materijalnom položaju, pomoći će opštunu Kraljevo koliko god može više, a najpre poslaće  50.000 cigli, crepova i 5 t folija . Iz Bora kreću i četiri velika kamiona i jedan utovarivač.
-U Omladinsko naselje Savača na Borskom jezeru smestićemo dve kompletne >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << osnovne škole iz Kraljeva. Za đake i nastavnke biće obezbeđen smeštaj, ishrana i ostali uslovi koliko bude potrebno. Kasnije ćemo videti koliko još možemo da pomognemo, jer Bor je uvek bio solidaran- rekao je danas novinarima Saša Perišić, predsednik Skupštine RTB Bor.

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

RTB Bor šalje pomoć Kraljevu

Izvor: Glas javnosti, 08.Nov.2010, 07:11

BOR - Poslovodstvo i svi sindikati Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor odlučili su da u Kraljevo upute pomoć u mehanizaciji, ljudstvu i građevinskom materijalu, rečeno je u borskom kombinatu bakra...- Već danas će iz Bora put Kraljeva krenuti četiri kamiona i jedan utovarivač, a uskoro...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.