Izvor: MC Bor, 16.Dec.2011, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOR: OPLJAČKANA MENJAČNICA “FORINEKS”

Bor, 16.decembar
Autor: M.C.
Nepoznati razbojnik opljačkao je, juče, pre podne, preteći oružjem, menjačnicu “Forineks” kod Nove tržnice iz koje je, nezvanično, oteo više hiljada evra. Napadač je, kako očevici opisuju, srednjeg rasta sa bradom, imao je kapu na glavi i naočare za sunce. Iznenada je upao u menjačnicu izvukavši pištolj koji je hitro uperio u služebenicu i, uz pretnju da će je ubiti, >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << pružio plastičnu kesu naredivši da u nju stavi novac.
Posle pljačke, napadač  je uzeo kesu sa parama i pobegao u nepoznatom pravcu. Prilikom razbojništva, sumnja se, upotrebljena je kopija pravog pištolja. Policija  inetnezivno traga za razbojnikom.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.