BOR NIJE USPEO, ĐERDAP ODNEO BOD I – PRVENSTVO!

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Apr.2023, 06:01

BOR NIJE USPEO, ĐERDAP ODNEO BOD I – PRVENSTVO!

Bor, 10. april – Derbi kola, OFK Bor 1919. – Đerdap, završen je nerešeno – 0:0 i već sad je mnogo toga apsolutno jasno: vrlo dobra ekipa iz Kladova je sve bliže osvajanju ove prvenstvene sezone, a samim tim i sa realnim izgledima da se dokopa višeg ranga. Za domaću ekipu „rudara“ nerešeno je bilo ravno porazu, mada se nikada ne zna – ima još da se igra. Potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << je izgarati do kraja, pa šta i kako bude. Jedina nada je da Đerdap negde poklekne, a Bor pobeđuje i kući i u gostima. Već sledeće nedelje ekipu trenera Jocića čeka respektivna ekipa Balkanskog na svom terenu. Biće to jedan od derbija koji Borani očekuju s optimizmom i nadom u uspeh.
Gledalaca kao nekad, pune tribine, ali se i stajalo – Ne možemo se požaliti na igru sa sjajnim timom Đerdapa. Igrači su se borili svim srcem, ali nije bilo ni sreće. Primera radi, početkom drugog poluvremena pogodili smo stativu. Preostaje da do kraja prvenstva igramo punom snagom, ozbiljno i borbeno. I, naravno, efikasno. Nema opuštanja, mada ostaje da žalimo za tri boda pred svojom publikom. Navijačima svaka čast, i ovog puta pokazalo se da Bor voli fudbal i da Borani poznaju fudbal. Predugo se čekalo da se uvede red u klubu i da se čvršće i organizovanije stane uz fudbal. Ne može se prerko noći prevazići nešto što je godinama stagniralo – rekao nam je predsednik OFK Bor, Dragan Janošević.
Verni navijači: Hakija Rovčanin (levo), fudbalski trener i Dušan Marković, član uprave FK Bor Oba tima pokazala su požrtvovanost i fer igru izuzimajući nekoliko oštrih startova, prvenstveno fudbalera gostiju s „lepog plavog Dunava“. Suđenje je bilo uglavnom korektno. Oragnizacija utakmice besprekorna. Gledalaca više od 2000.
Navijači napuštaju stadion, nisu očekivali nerešeno U sledećem kolu Bor gostuje Balkanskom, Slatina odlazi u Negotin, Zlot igra sa Radničkim 1946.
Na tabeli vodi Đerdap sa 47, drugi je Bor – 45, treći Tanasko Rajić – 43, dok Balkanski ima dva boda manje. Đerdap je i sa utakmicom manje, isto kao i Balkanski.
Članak BOR NIJE USPEO, ĐERDAP ODNEO BOD I – PRVENSTVO! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.