BOR DOČEKAO NOVU GODINU UZ VATROMET I SERGEJA ĆETKOVIĆA (foto)

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Jan.2024, 03:23

BOR DOČEKAO NOVU GODINU UZ VATROMET I SERGEJA ĆETKOVIĆA (foto)

Bor, 1. januar – Nekoliko hiljada Borana dočekalo je 2024. godinu, uz koncert i vatromet, na centralnom gradskom trgu.
Amfiteatar Doma kulture bio je poprište centralnog novogodišnjeg događaja, a svečanosti su započele oko 22 sata. Sergej Ćetković je svojim hitovima zagrejao srca prisutnih, stvarajući atmosferu radosti i euforije među posetiocima.
Foto: Miloš A. Dok se približavala ponoć, amfiteatar, plato i ulica Moše Pijade postajali su sve gušći, ispunjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << iščekivanjem trenutka kada će nebo iznad Bora eksplodirati bojama i svetlom u spektakularnom vatrometu.
Ulazak u novu godinu bio je obasjan višeminutnim pirotehničkim šouom, koji je oduševio prisutne i stvorio nezaboravan doživljaj za sve okupljene na trgu.

Foto: Miloš A. Iako je proslava protekla bez problema prema izveštajima nadležnih službi hitne medicinske pomoći, policije i vatrogasaca, evidentirana je neizostavna zloupotreba pirotehnike, često i u rukama dece.
Veći deo stanovništva Bora, ipak, odlučio je provesti novogodišnju noć u toplini svojih domova u društvu porodice i prijatelja. Organizovane proslave u ugostiteljskim objektima bile su retke, dok su domaćinstva bila poprište intimnih okupljanja i slavlja.
Foto: Miloš A. Foto: Miloš A. Foto: Miloš A. Članak BOR DOČEKAO NOVU GODINU UZ VATROMET I SERGEJA ĆETKOVIĆA (foto) se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako su Kragujevčani dočekali Novu godinu VIDEO

Izvor: B92, 01.Jan.2024

Pod vedrim nebom, koje je zaparao vatromet tačno u ponoć, blizu deset hiljada Kragujevčana je 2024.godinu dočekalo na trgu Radomira Putnika, gde su ih svojim nezaboravnim hitovima zabavljali i članovi legendarne Ju grupe.

Nastavak na B92...

Spektakularnim dočekom Čačani ušli u Novu godinu FOTO

Izvor: B92, 01.Jan.2024

Na Gradskom trgu u Čačku nekoliko hiljada građana dočekalo je Novu godinu uz koncert Peđe Jovanovića.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.