BLAGI PAD TEMPERATURE, DANAS MAKSIMALNO 33 STEPENA

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Jul.2023, 08:13

BLAGI PAD TEMPERATURE, DANAS MAKSIMALNO 33 STEPENA

Bor, 14. jul – U narednim danima, veći deo zemlje može se radovati sunčanom vremenu, dok će brdsko-planinski predeli biti oblačniji sa mogućnošću kratkotrajnih kiša ili pljuskova praćenih grmljavinom. Vetar će uglavnom biti slab do umeren, dok će na istoku povremeno dostizati jaku snagu, a kasnije tokom popodneva postepeno će slabiti. Temperature će se kretati od najniže vrednosti od 17 do 23 stepena, dok će najviša dnevna >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << temperatura biti od 29 stepeni na severu do 33 stepena na jugu Srbije.
U Boru, iako nešto svežije u odnosu na prethodne dane, i dalje možemo očekivati veoma tople temperature. Minimalna temperatura iznosiće 18 stepeni, dok će se najviša dnevna temperatura kretati oko 33 stepena u najtoplijem delu dana.
Sutra možemo očekivati blago povećanje temperature za nekoliko stepeni, što će dodatno pojačati letnje vreme i pružiti idealne uslove za sunčanje i aktivnosti na otvorenom, temperatura vode na bazenima Ustanove sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“ – Bor je 26,5°C.
Biometeorološka prognoza za naredne dane ukazuje na relativno povoljne uslove za većinu hroničnih bolesnika i osetljivih osoba. Međutim, osobe sa srčanim i disajnim tegobama trebaju biti oprezne i pridržavati se saveta lekara. Moguće su meteoropatske reakcije poput glavobolje i poremećaja sna. S obzirom na priliv toplijeg vazduha, preporučuje se izbegavanje većih fizičkih napora i adekvatna zaštita od UV zračenja. Uživajte u prelepom vremenu, ali budite pažljivi i brinite o svom zdravlju.
Članak BLAGI PAD TEMPERATURE, DANAS MAKSIMALNO 33 STEPENA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.