Auto se prevrnuo na putu ka Kamenici - povređene četiri osobe, od toga dvoje dece

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jan.2024, 11:09

Auto se prevrnuo na putu ka Kamenici - povređene četiri osobe, od toga dvoje dece

Četiri osobe su povređene, među njima i jednogodišnje i petogodišnje dete, kada je automobil sinoć oko 22:30 sata sleteo sa puta i prevrnuo se u Borskoj ulici, na putu od Niša ka selu Kamenica.

Kako saopštavaju iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš, povređena deca i odrasli su zadržani u bolnici radi dalje opservacije.

29-godišnji muškarac je nakon dijagnostike prebačen u hiruruške opservacije, a 26-godišnja žena koja je bila na mestu suvozača je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << svesna i stabilnih parametara. Oba deteta su nakon dijagnostike prebačena na Dečiju hirirgiju radi opservacije - navode iz Kliničkog.

Iz policije kažu da je "fijat" niških tablica sleteo sa puta iz za sada nepoznatih razloga, kao i da je obavljen uviđaj i o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Prevrnuo se automobil, četiri osobe povređene

Izvor: JUGpress.com, 04.Jan.2024

NIŠ..Četiri osobe, dve odrasle i dvoje dece, povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Niš -Kamenica kad je automobil u kome su bili sleteo s puta...Nesreća se dogodila sinoć oko 22,30 a , šrema informacijama iz noškog Kliničkog centra oni su jutros bili van životne opasnosti...U...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.