Izvor: MC Bor, 11.Okt.2019, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje u Šarbanovcu

Bor, Šarbanovac, 09.10.2019.
Gradonačelnik Aleksandar Milikić je sa saradnicima obišao radove na asfaltiranju u reonu Šarbanovac Dubrava gde ga je dočekala Evica Kokelić, aktivista pokreta Zeleni Vlasi Srbije.
Jednu po jednu, završavamo asfaltiranje ulica koje smo za ovu godinu predvideli petogodišnjim planom asfaltiranja i uređenja gradova i sela. U toku su radovi narelacijama Dubrava i Suvi potok, >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << kao i uređenje centra sela, što je i dogovoreno sa meštanima i Savetom mesne zajednice Šarbanovac. Naredne godine očekujemo spajanje putnih pravaca ka Dubravi iz pravca Šarbanovca, sa jedne, i Metovnice sa druge stane. Naš zadatak je da završimo ono što smo planirali za ovu godinu, kao i da utrošimo sva finansijska sredstva predviđena za ovogodišnje asfaltiranje ulica u gradu i selima.“ Izjavio je Gradonačelnik Aleksandar Milikić obilazeći radove na asfaltiranju puteva u gradskom naselju Šarbanovac.
Evica Kokelić vidno zadovoljna konačnom rešavanju infrastukturnih problema seoskih puteva za koje se godinama zalagala kao odbornik u Skupštini, zamolila je gradonačelnika da o kvalitetu izvedenih radova posebno povedu računa kako se nebi desilo njihovo brzo urušavanje. „Zahtevam da nadzorni organi odgovorno rade svoj posao kako bi se pored asfalta rešio i problem odvodnih kanala koji treba da nam očuvaju asfaltirane površine.“ dodala je Evica Kokelić

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.